Det var till och med så ett glas rött kom fram... av sig själv... Detta blir ett perfekt fredagsmys mina vänner!
Pasta á la Rydberg
4 personer
Ca 800 g ICAs ryggbiff i hel bit
En stor gul lök
Smör att steka i
Salt & Peppar
4 dl grädde
3 tsk fransk senap
4 portioner nykokt pasta ( jag använde Zetas Radiatori )
Till servering:
4 äggulor i sina skal
Grovriven parmesan
Blandad grönsallad
Gör så här:
Koka pastan.
Hacka löken och bryn i smör utan att den tar färg. Tillsätt grädde och senap, låt koka ihop.
Skär köttet i tärningar eller mindre strimlor. Stek hastigt på hög värme så köttet får fin färg. Salta & peppra.
Vänd ner pastan i grädden. Lägg upp pastan i djup tallrik, fördela köttet. Garnera med parmesan och äggula.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar