onsdag 6 november 2013

Fläskfilépasta med pepparsås

Vilken härlig respons jag har fått när jag ”outat” min matblogg, verkligen jättekul! Jag känner pressen att leverera något bra och det här ger mig energi så jag är laddad upp till tändernaHoppas ni hittar något som ni vill prova.

Ikväll blev det en pasta som går lätt att få till, det brukar ofta vara mer än köket som kallar en vardagkväll. Håll till godo!

Fläskfilépasta med pepparsås
4 personer

600 g fläskfilé 
350 g färska champinjoner
400 g pasta t.ex strozzapreti
5 dl grädde
Soja
Balsamvinäger
3 msk maizena redning
Hackad persilja
Santa Maria Five Peppers (krydda)
Parmesan

Gör så här:
Börja med att putsa filén och skär den i strimlor. Dela champinjonerna i kvartar. Bryn köttet och sedan champinjonerna. Salta och peppra. Häll i grädden och låt koka upp. I med maizena redning, balsamvinäger och krydda ordentligt med peppar. Låt puttra medan pastan kokar. 
Smaka av såsen. Häll av pastan och blanda ihop med såsen. Toppa med riven parmesan och servera genast. 
Gärna med en sallad. Voilá!



Inga kommentarer: