Kantarellpasta med ädelost
4 pers
2 paket bacon
1/2 zucchini
1 schalottenlök
Kantareller
3 dl grädde
En bit ädelost
Salt & peppar
Smör att steka i
Pastaskruvar
Servera tillsammans med blandad sallad.
Gör så här:
Hacka zucchinin och löken i mindre bitar. Klipp baconet i strimlor. Stek på baconet i stekpanna. Efter några minuter så tillsätter du svamp, lök och zucchini. Låt allt fräsa runt i pannan. Häll över grädden och smula i ädelosten. Låt småputtra medan du kokar pastan och gör en sallad. Smaka av med peppar och eventuellt salt.
Både ädelost och bacon innehåller mycket salt så var försiktig med saltkaret.
Till detta drack vi ett riktigt gott rött vin som jag varmt kan rekommendera, Bonterra, en Zinfandel.
Smaklig spis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar